Az Aniron Egészségközpontban Pécsett széles körű járóbeteg ellátást biztosítunk több mint 50 neves szakorvossal 33 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Pszichiátria – Life coaching

Főoldal  /  Szakrendelések  /  Pszichiátria – Life coaching

A pszichiátria és a pszichológia a lélek/elme betegségeivel, panaszaival foglalkozik. Ide tartoznak például a szorongásos panaszok, pánik, lehangoltság, koncentráció zavar, gyász, élethelyzeti nehézségek, önértékelési, és párkapcsolati zavarok, intimitással, szexualitással kapcsolatos problémák. Ezekben az esetekben négyszemközti, személyre szabott terápiára van lehetőség: a mi esetünkben nem elsősorban gyógyszeres kezelést jelent, hanem szupprtív terápiát, életvezetési tanácsadást, life caoching terápiát, pszichológiai konzultációt.

Párkapcsolati problémák, házassági krízisek, problémás gyermek esetén pár és családterápiás konzultációk alakalmával segítenek szakembereink.

Csoportfoglalkozás keretében nők számára (Intimitás csoport) lehetőség van megbeszélni a szexualitással, szexuális problémákkal, intimitással és testünk elfogadásával kapcsolatos kérdéseket egy kötetlen beszélgetés során, tabuk és szégyenérzet nélkül.

A Csapatépítő Tréningcsomagunkat olyan cégek számára ajánljuk, ahol fontos a hatékony, produktív munka, melyhez elengedhetetlen a dolgozók közötti jó kommunikáció, együttműködési készség, problémamegoldási-képesség. A 3 részből álló programunk ebben segít.