Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Szűrővizsgálatok

Főoldal  /  Szűrővizsgálatok

Napjainkban felgyorsult életvitelünk mellett sajnálatos módon kevés idő jut regenerálódásra, kikapcsolódásra, egészségünk megóvására. Sokszor már csak akkor szentelünk figyelmet egészségünkre, amikor baj van. Pedig ahhoz, hogy munkánkat, napi feladatainkat megfelelően elláthassuk, hogy gyermekeinket felnevelhessük, számukra biztonságot, segítséget biztosíthassunk, jó egészségre van szükségünk.

Egészsége megőrzésében Önnek is segíthetünk!

Több szűrőcsomagunk közül választhat, melyeket néhány órán belül lebonyolítunk. Így nem kell hónapokat várnia egy-egy vizsgálatra, nincs várólista, a vizsgálatok előtt nem kell órákat eltöltenie a váróban, nincs sorbanállás. Viszont kellemes környezetben, otthonos hangulatban várjuk Önt.

Miért jó Önnek a szűrővizsgálat?

A szűrésekkel szív- érrendszeri betegségek, és daganatos betegségek egy része vizsgálható, melyek így korai stádiumban felismerhetők, amikor még lehet uralni, meg lehet gyógyítani ezeket. Számos betegség esetén a gyógyulást, életminőséget jelentősen befolyásolja, hogy mely stádiumban ismerték fel a kórt. Mi ebben nyújtunk segítséget. Kedvező esetben az általunk vizsgált betegségek mindegyike kizárható. Ebben az esetben életmód tanácsadással és rizikóbecsléssel állunk rendelkezésére.

Mely betegségek vizsgálhatók?

Szív-, és érrendszeri betegségek: érszűkület, szív ritmuszavarok, iszkémiás szívbetegségek (angina pectoris, szívinfarktus), stroke (agyvérzés, agylágyulás).

Daganatos betegségek: szájüregi, pajzsmirigy, nőgyógyászati, vastagbél, bőrgyógyászati daganatok. Vizsgálatainkkal a főbb szervek működését is ellenőrizni tudjuk: szív, vesék, máj, hasnyálmirigy, pajzsmirigy, vérképző rendszer.

Bőrgyógyászati betegségek: akzema, acne, melanoma, prosiasis, fekély, hajhullás, gomba

Nőgyógyászati betegségek: meddőség, fertőzések (chlamydia, HPV, gomba), méhnyakrák, petefészek tumor, vérzészavarok

Szűrővizsgálataink