Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Háziorvosi ellátás

Főoldal  /  Szakrendelések  /  Háziorvosi ellátás

Az Aniron Magánklinikán háziorvosi ellátás is igénybe vehető azon pácienseinknek, akik TAJ kártyájukat a Magánklinikán adják le.

Tekintettel arra, hogy szabad orvosválasztás van, Ön is igénybe veheti a háziorvosi ellátást akár nálunk is. A Magánklinikán kérhető, vagy az itt letölthető formanyomtatvány kitöltése elegendő a bejelentkezéshez.

A praxisba bejelentkező pácienseink számára az Aniron Magánklinikánk több mint 35 különböző szakrendelése áll rendelkezésre. Szakorvosaink együttműködése által széles körű szakorvosi ellátást biztosítunk rövid határidővel.

A praxisban több éve végzünk egészségmegőrző, gondozói tevékenységet, szűréseket. Rendeléseinken folyamatos, ismétlődő felvilágosító munkát végzünk a betegségekkel, megelőzéseikkel kapcsolatban. Életmód tanácsadással egybekötött szűrővizsgálatokat is rendszeresen végzünk nemcsak rendelési időben. Krónikus betegségben szenvedő pácienseink folyamatos gondozására is nagy hangsúlyt fektetünk, mely nemcsak a gyógyszerek rendszeres felírását, frissítését, korszerűsítését, költséghatékonyabbá tételét jelenti, hanem az egyes betegségek esetén indokolt időszakos vizsgálatok elvégzését, illetve megszervezését is.

A praxisba bejelentkezett páciensek részére:

  • gépjármű,
  • vízi jármű vezetői engedély,
  • lőfegyver használati engedély meghosszabbítás, alkalmassági vizsgálat,
  • megbetegedés esetén táppénzre vételi lehetőség áll rendelkezésre.

Egyes kiemelten támogatott gyógyszerek, segédeszközök felírása csak a háziorvos jogosultságába tartozik.

Amennyiben további szakvizsgálatokra, szakellátásra van szüksége, és azt nem az Aniron Magánklinikán szeretné igénybe venni, beutalóval tudjuk ellátni.

Védőoltások felírása, beadása is szolgáltatásaink közé tartozik, legyen az:

  • influenza elleni oltás, vagy
  • kullancs-encephalitis elleni védőoltás,
  • esetleg utazáshoz kötött oltások (pl: sárgaláz, hepatitis A, B, C,).

Amennyiben Ön is szeretné a háziorvosi ellátást igénybe venni, kérjen formanyomtatványt a Magánklinikán, vagy töltse le itt, és hozza el hozzánk.

Rendelési idő

Aniron Magánklinika

csütörtök: 8:00-12:00

Dr. Veress Endre úti rendelőintézet

hétfő, szerda: 12:00-15:00
kedd: 8:00-12:00
péntek: 8:00-11:00

Elérhetőség, bejelentkezés a következő telefonszámokon rendelési időben:
06 72 523 597/490 mellék, vagy 06 20 324 2082