Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Háziorvosi ellátás

Főoldal  /  Szakrendelések  /  Háziorvosi ellátás

Az Aniron Magánklinikán NEAK finanszírozott háziorvosi ellátás is igénybe vehető azon pácienseinknek, akik a praxis területi ellátási kötelezettségéhez tartozó területen laknak.

A Magánklinikán kérhető, vagy az itt letölthető formanyomtatvány kitöltése elegendő a bejelentkezéshez.

A praxisban több éve végzünk egészségmegőrző, gondozói tevékenységet, szűréseket. Rendeléseinken folyamatos, ismétlődő felvilágosító munkát végzünk a betegségekkel, megelőzéseikkel kapcsolatban. Életmód tanácsadással egybekötött szűrővizsgálatokat is rendszeresen végzünk nemcsak rendelési időben. Krónikus betegségben szenvedő pácienseink folyamatos gondozására is nagy hangsúlyt fektetünk, mely nemcsak a gyógyszerek rendszeres felírását, frissítését, korszerűsítését, költséghatékonyabbá tételét jelenti, hanem az egyes betegségek esetén indokolt időszakos vizsgálatok elvégzését, illetve megszervezését is.

A praxisba bejelentkezett páciensek részére:

  • gépjármű,
  • vízi jármű vezetői engedély,
  • lőfegyver használati engedély meghosszabbítás, alkalmassági vizsgálat,
  • megbetegedés esetén táppénzre vételi lehetőség áll rendelkezésre.

Egyes kiemelten támogatott gyógyszerek, segédeszközök felírása csak a háziorvos jogosultságába tartozik.

Amennyiben további szakvizsgálatokra, szakellátásra van szüksége, és azt nem az Aniron Magánklinikán szeretné igénybe venni, beutalóval tudjuk ellátni.

Védőoltások felírása, beadása is szolgáltatásaink közé tartozik, legyen az:

  • influenza elleni oltás, vagy
  • kullancs-encephalitis elleni védőoltás,
  • esetleg utazáshoz kötött oltások (pl: sárgaláz, hepatitis A, B, C,).

Amennyiben Ön is szeretné a háziorvosi ellátást igénybe venni, kérjen formanyomtatványt a Magánklinikán, vagy töltse le itt, és hozza el hozzánk.

 

Háziorvosi magánrendelés

Az ellátási kötelezettséghez tartozó területen kívül lakó pácienseket magánrendelésen tudjuk fogadni. A magánrendelésekre érvényes és a szakmai szabályoknak megfelelően előre egyeztetett időpontban, személyes megjelenéssel tudjuk fogadni pácienseinket, online ellátás a háziorvosi rendelésen sincs. Amennyiben további vizsgálatok szükségesek (labor, ultrahang, Röntgen, stb.) azokat csak magánrendelés keretén belül lehet elvégezni, NEAK finanszírozott rendelésre beutalót nem adhatunk. Magánrendelésen továbbá nincs lehetőség táppénzre vételre.

Vezetői engedély alkalmassági vizsgálat

Rendelési idő

Aniron Magánklinika

csütörtök: 8:00-12:00

Dr. Veress Endre úti rendelőintézet

hétfő, szerda: 12:00-15:00
kedd: 8:00-12:00
péntek: 8:00-11:00

Elérhetőség, bejelentkezés a következő telefonszámokon rendelési időben:
06 72 523 597/490 mellék, vagy 06 20 324 2082