Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

dr. Jeges Eszter

Főoldal  /  Orvosaink  /  dr. Jeges Eszter
dr. Jeges Eszter
pszichiáter szakorvos
Időpontfoglalás
Szakértő kezekben

Időpontfoglalás

A POTE Orvosi Karán végeztem summa cum laude eredménnyel. Ezt követően évekig dolgoztam a pécsi Ideg-, Elme és Idegsebészeti klinikán. Pszichiátriai és neurológiai szakvizsgákkal rendelkezem.

A Pécsi Mentálhigiénés Intézetben pszichiáterként dolgoztam, majd a MÁV Területi Egészségügyi központ neurológiai és pszichiátriai szakrendelését vezettem éveken át.

A Pécsi honvéd Kórházban Ozsváth professzor vezetésével szereztem meg az egyéni és csoport pszichoterápiás gyakorlatomat. Autogen tréning, és Budapesten szerzett hypnoterápiás képzésben részesültem, ezt terápiásan is alkalmaztam.

Éveken át részt vettem az elsősorban suicidium kutatással, társadalmi beilleszkedési zavarokkal foglalkozó kutatásokban.

Nyugdíjasként az Egyesített Eü. Intézet (LEGI) pszichiátriai mentálhigiénés szakrendelésén dolgozom. Különösen foglalkoztat és érdekel a „post-COVID syndromák” kezelése, a tünetek csökkentése gyógyszeresen és autogen tréning terápiával kiegészítve.