Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Aniron Magánklinika Pécs

Főoldal  /  Aniron Magánklinika Pécs

Széles körű járóbeteg szakellátás

Az Aniron Magánklinikán Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézményében 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen széles körű járóbeteg ellátást biztosítunk mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kulturált, otthonos szép környezetet, és akik nem szeretik a hosszú várólistákat. 14 év tapasztalatait és 125 000 feletti ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve igyekszünk a lehető leghatékonyabban megszervezni a gyógyító tevékenységünket.

Komplex szakorvosi ellátást nyújtó rendelőinkben nyugodt, igényesen kialakított, kulturált környezetben várjuk leendő pácienseinket. Az autóval érkezőket kiváló parkolási lehetőség fogadja.

Szolgáltatásaink térítéskötelesek. A vizsgálatok ellenértékéért azonban Ön azt kapja és olyan minőségben, amit joggal vár el Európában a 21. században.

A szakrendelések bejelentkezés alapján vehetők igénybe, előre egyeztetett időpontokban. Arra törekszünk, hogy rövid várakozási idővel, egy helyen a lehető legtöbb szakellátás, diagnosztikai vizsgálat elérhető legyen, és az elfoglalt napirendű pácienseink is eljuthassanak a rendelésekre.