Az Aniron Egészségközpontban Pécsett széles körű járóbeteg ellátást biztosítunk több mint 50 neves szakorvossal 33 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Aniron Egészségközpont Pécs

Főoldal  /  Aniron Egészségközpont Pécs

Széles körű járóbeteg szakellátás

Az Aniron Egészségközpontban Pécsett széles körű járóbeteg ellátást biztosítunk több mint 40 neves szakorvossal közel 30 szakterületen mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kultúrált, otthonos szép környezetet, és akik nem szeretik a hosszú várólistákat. 11 év tapasztalatait és 100 000 feletti ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve igyekszünk a lehető leghatékonyabban megszervezni a gyógyító tevékenységünket.

Komplex szakorvosi ellátást nyújtó rendelőinkben nyugodt, igényesen kialakított, kultúrált környezetben várjuk leendő pácienseinket. Az autóval érkezőket kiváló parkolási lehetőség fogadja.

Szolgáltatásaink térítéskötelesek. A vizsgálatok ellenértékéért azonban Ön azt kapja és olyan minőségben, amit joggal vár el Európában a 21. században.

A szakrendelések bejelentkezés alapján vehetők igénybe, előre egyeztetett időpontokban. Arra törekszünk, hogy rövid várakozási idővel, egy helyen a lehető legtöbb szakellátás, diagnosztikai vizsgálat elérhető legyen, és az elfoglalt napirendű pácienseink is eljuthassanak a rendelésekre.

“Szakértő kezekben”