Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Szexológiai tanácsadás

Főoldal  /  Szakrendelések  /  Szexológiai tanácsadás

Bátran kijelenthetjük, hogy napjainkban teljesen körülölel bennünket a szexualitás. Az internet tele van szexuális tartalmú képekkel filmekkel, hirdetésekkel, virágzanak a szexpartner kereső oldalak. Minden magára valamit is adó bulvárújság meztelen nőt rak a címlapra és már egy fogkrémreklám tartalma is AZT kell, hogy az ember eszébe jutassa.

Ugyanakkor a nevelésben, oktatásban és otthon a négy fal között továbbra is súlyos, sötét prüdéria és álszemérmesség honol. Nem tanítjuk, mert mi sem tudjuk csak jó esetben csináljuk. Ha szóba kerül az ciki, mert így neveltek minket. Tele vagyunk gátlásokkal és jócskán híján az intimitással, a helyesen megélt erotikával. S alig van valaki, vagy valami aki/ami segítene. Pedig csak a vágy ösztönös, a többit tanulni kell. Kevés a jó könyv, a hozzáértő szakember és a felvilágosult és intimitását helyesen megélő szülő, partner.

Ez az egyensúlyvesztés egyre erőteljesebb.

Csoda, hogy a felszín alatt annyi fájdalom, elfojtás, boldogtalanság rejtőzik a szexszel kapcsolatban, nem is beszélve a funkciózavarokról és egyéb testi tünetekről?

Teljesítménykényszertől hajtott férfiak, nevelés és bűntudat által elveszített nőiességű nők, tabuk, tévhitek, előítéltek.

Nem kis feladat ennek megváltoztatása,de annál fontossabb. Mi ebben segítünk.

Ha úgy érzi, Önt vagy párját, kapcsolatukat érinti a:

  • Korai magömlés
  • Orgazmuszavar
  • Merevedési zavar (mely mögött nincs szervi elváltozás)
  • Csökkent vagy hiányzó szexuális vágy
  • Megromlott vagy fájdalmas szexuális élet

vagy bármi, amit úgy érez, hogy a szexualitásában, intimitásában probléma, bátran keresse fel tanácsadásunkat, ahol az esetlegesen szükséges terápiás lehetőségek (gyógyszeres, terápiás) is rendelkezésre állnak.