Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Alap szűrőcsomag

Főoldal  /  Szűrővizsgálatok  /  Alap szűrőcsomag

A szűrővizsgálatok célja, hogy még panaszmentes állapotban, kezdődő betegségeket felismerjen, ill. azok kialakulásához vezető rizikót felmérje. Ezek változtatásával, kezelésével a betegség megelőzhető.

Az Alap csomagot elsősorban fiataloknak (40 év alatt) ajánljuk.

Sajnos egyre fiatalabb korban jelentkeznek a magas vérnyomás, a cukorbetegség, magas vérzsírszint, és ezekhez vezető civilizációs ártalmak jelei. A súlyos következményekkel járó szív-, érrendszeri és daganatos betegségek a fiatal korban felfedezett eltérések kezelésével megelőzhetők. Így szűrő vizsgálatainkat 18 éves kortól mindenkinek ajánljuk.

Az Alap csomag az alábbi vizsgálatokat tartalmazza:

  • állapotfelmérés (anamnézis)
  • belgyógyászati fizikális vizsgálat
  • vérnyomásmérés
  • nagylabor (süllyedés, vérkép, CRP, vércukor, vérzsírok, máj-, vese-, pajzsmirigyfunkció)
  • hasi-, és kismedencei ultrahang vizsgálat

A vizsgálati eredményekből összefoglaló szakorvosi véleményt állítunk össze, mely kiemeli az esetleges eltéréseket, javaslatokat tesz további vizsgálatokra, amennyiben szükségesek, és amelyek pontosabb diagnózishoz vezetnek. Életmódtanácsokkal, szükség esetén gyógyszeres javaslattal segítünk egészsége megőrzésében.