Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

dr. Tóth Dezső

Főoldal  /  Orvosaink  /  dr. Tóth Dezső
dr. Tóth Dezső
sebész szakorvos
Időpontfoglalás
Szakértő kezekben

Időpontfoglalás

Bemutatkozás

1969-ben születtem Kolozsvárott. 2000-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Orvosi karán. Először a traumatológián kezdtem el rezidensképzésemet majd szakirányt váltottam és általános sebészetből tettem szakvizsgát 2010-ben. Egyetemi éveim alatt a klinikai gyakorlatok során, 6. évemet az Egyesült Államokban (New Haven, Connecticut, Yale Medical School és Houston és Galveston, Texas, University of Texas) töltöttem. Itt szereztem értékes szakmai tapasztalatokat és megismerhettem egy más szemléletet az egészségügyi ellátás területén. Az általános orvosi diploma után szakmai gyakorlataimat Pécsett, Szekszárdon, Szigetváron és az Egyesült Királyságban végeztem. A sebészeti szakvizsgám után Pécsett, Szigetváron, Komlón, Dombóváron és az Egyesült Királyságban dolgoztam. Jelenleg a Dombóvári Kórház sebészeti és traumatológiai osztályán szakorvosként dolgozok, mint általános sebész. A napi munkámmal párhuzamosan folyamatos szakmai továbbképzéseken veszek részt hazai és nemzetközi konferenciánkon és tanfolyamokon.

Érdeklődési területek

Fogyás utáni lógó has és ezzel kapcsolatos sebészi terápiája, hasfali sérv, lágyéksérv, köldöksérv, hegsérv, heg korrekció, epehólyag betegségei és ezek sebészi terápiája, vastag és vékonybél betegségei és ezek sebészi terápiája, a pajzsmirigy betegségek sebészi terápiája, bőrelváltozások sebészi terápiája, seprűvénák scleroterápiája, végbélnyílással kapcsolatos panaszok (aranyér, végbéltályog, végbélsipoly, végbélnyálkahártya berepedés, pylonidalis cysta), általános sebészeti megbetegedések egyéb területei.