Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

dr. Havassy Mónika

Főoldal  /  Orvosaink  /  dr. Havassy Mónika
dr. Havassy Mónika
radiológus szakorvos
Időpontfoglalás
Szakértő kezekben

Időpontfoglalás

1994-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Az egyetem után Pécsen, a Baranya Megyei Kórház Radiológia osztályán kezdtem el dolgozni, majd 1998-ban szakorvosi képesítést szereztem és ugyanott a kórházban folytattam tevékenységemet. 2005-től 2009-ig külföldön, az Egyesült Arab Emirátusokban éltem családommal (3 gyermekemmel és férjemmel) és dolgoztam radiológusként. 2010-től a PTE KK Radiológia Klinikájára kerültem, ahol a betegellátás mellett részt vettem a magyar medikusok oktatásában. 2017-től vállalkozó vagyok. A klinika mellett Komlón, Siklóson és Bonyhádon dolgozom.

A radiológiai diagnosztikai módszerek közül az egyik az ultrahang, ami közel áll hozzám. Ez a módszer nemcsak a képek elemzéséből áll, hanem lehetővé teszi a páciens személyes megismerését. Másrészről kérdéseinkkel több információhoz juthatunk, ami a vizsgálat eredményéhez, a diagnózis felállításához nagy segítség. Az ultrahang mellett röntgen, CT és mozgásszervi MR diagnosztikával is foglalkozom. Jó érzés, ha a beteg gyógyulásához, kezeléséhez a radiológiai vizsgálat pontos diagnózist, megfelelő segítséget tud nyújtani. Magyar és külföldi kongresszusokon, továbbképzéseken, kurzusokon veszek részt, hogy tudásomat bővítsem. Tagja vagyok a Magyar Radiológus Társaságnak.