Az Aniron Egészségközpontban Pécsett széles körű járóbeteg ellátást biztosítunk több mint 50 neves szakorvossal 33 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

Járványügyi tájékoztató

Főoldal  /  Járványügyi tájékoztató

Kedves Pácienseink!

Rendeléseinken a szakmai ajánlások, az EMMI rendeleteinek, és az NNK eljárásrendjének szabályait betartva pácienseink biztonságát szem előtt tartva végezzük munkánkat.

Az Aniron Egészségközpontban a koronavírus fertőzés terjedésének megelőzése, pácienseink és munkatársaink biztonsága érdekében az alábbi óvintézkedéseket vezetjük be.

1. Recepciósaink az időpont egyeztetés során az alábbi kérdéseket fogják feltenni:

  • van-e Önnek jelenleg lázas, köhögéssel, nehézlégzéssel járó megbetegedése, vagy egyéb, légúti tünete
  • az elmúlt 2 hétben szoros kapcsolatban volt-e megerősített vagy valószínűsített új koronavírus fertőzött személlyel
  • járt-e olyan, az új koronavírus fertőzéssel érintett területen, ahol a folyamatos közösségi terjedés feltételezhető.

2. Kérjük lázasan, köhögés, nehézlégzéssel, légúti panasszal járó megbetegedés esetén ne jelenjen meg a rendelésen, erről telefonon, illetve e-mailen értesítse kollégáinkat, hogy időpontját módosíthassuk.

3. Kérjük, hogy a vizsgálatokra ne érkezzen sokkal korábban az időpontnál, maximum 5 perccel. Amennyiben korábban érkezik, az Egészségközpont udvarán, parkolójában van lehetősége várakozni.

4. Kérjük, hogy legfeljebb egy kísérővel érkezzenek, hogy ezzel is csökkentsük a váróterem terhelését.

5. Kérjük, hogy fokozottan ügyeljen a gyakori kézfertőtlenítésre, legyen szíves az Egészségközpontba érkezéskor és távozáskor is kezet fertőtleníteni! Az ehhez szükséges speciális fertőtlenítőszerek rendelkezésre állnak.

6. Kérjük, hogy az orrot és szájat eltakaró maszkban jöjjön.

7. Recepciósaink védelmét egy, a recepciós pulton elhelyezett plexifal, maszk, kesztyű, védőköpeny biztosítja.

8. Szakorvosainkat és asszisztenseiket maszkkal, kesztyűvel, védőköpennyel látjuk el. A szorosabb kontaktust, vagy hosszabb vizsgálati időt igénylő rendeléseken ezen felül védőszemüveg, arcvédő pajzs, védősapka, védőruha biztosítja az orvosok és pácienseink biztonságát.

9. A páciensek vizsgálata között virucid hatással is rendelkező felületfertőtlenítővel kezeljük le a rendelő bútorzatát, eszközeit. Tekintettel arra, hogy az időjárás megengedi, folyamatos szellőztetés mellett történhetnek a rendelések.

10. Kérjük, hogy lehetőség szerint bankkártyával fizessenek.

Bejelentkezni a szokásos módokon tud: telefonon, e-mailben, vagy weboldalunkon keresztül.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Fontos információk!Pácienseink biztonsága fontos számunkra!

Az Aniron Egészségközpontban a koronavírus fertőzés terjedésének megelőzésére, pácienseink és munkatársaink biztonsága érdekében óvintézkedéseket vezettünk be.