Az Aniron Magánklinika Pécs első és egyik meghatározó magánegészségügyi intézménye 2008 óta közel 50 klinikai szakorvossal 37 szakterületen.

+36 72 / 551-104

Legutóbbi bejegyzések

Title Image

dr. Erdősi Éva

Főoldal  /  Orvosaink  /  dr. Erdősi Éva
dr. Erdősi Éva
radiológus szakorvos
Időpontfoglalás
Szakértő kezekben

Időpontfoglalás

1988-ban végeztem a PTE Általános Orvostudományi Karán, radiológus szakképesítést 1993-ban szereztem. Dolgoztam a PTE Radiológiai Klinikáján (itt részt vettem az orvostanhallgatók oktatásában is), a Baranya Megyei Kórház Radiológiai Osztályán (itt és a klinikán publikáltam cikkeket és tartottam előadásokat), a Pécsi Diagnosztikai Központban és a PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények Radiológiai Osztályán.

Tagja vagyok a Magyar Radiológus Társaságnak, a Radiológus Társaság Ultrahang Szekciójának és az Emlődiagnosztikai Szekciónak.
Jelenleg a PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények Radiológiai Osztályán dolgozom a mammográfia, röntgen és ultrahang szakrendelésen.

Az ultrahang diagnosztika területén bő 30 éve dolgozom. Fájdalommentes, káros hatása nincs, emiatt ismételhető, széles körűen informatív vizsgálat, melynek során a beteggel is kapcsolat teremthető.